Panzió, camping

Márévára Camping

A strand és a csárda szomszédságában található a környék 
legszebb fekvésű kempingje, melyet egy holland család tulajdonosként üzemeltet. Akár sátorral, vagy lakókocsival
érkezünk a gyönyörű parkban élmény a kempingezés.
Szépen kialakított, tiszta vizesblokk, kis büfé várja a vendégeket.
Információ: (30) 607-3445, fax: (72) 420-506
Mobil: (30) 390-9900
Kemping: (30) 494 3587

E-mail: info@camping-marevara.com, info@kissvajc.hu,
www.camping-marevara.com, www.kissvajc.hu

Képek

A szállásfoglalás csak akkor tekinthető véglegesnek, ha a szállásadó az előlegnek elküldött, a teljes ár 20%-nak megérkeztét visszaigazolja a szállásfoglalónak. A foglalási összegnek a szálláshely lefoglalásának kezdő időpontja előtt 7 nappal minimum a szállásadónál kell, hogy legyen, mert elenkező esetben a foglalás nem érvényes. Ha a szálláshely elfoglalásának ideje és a beérkezett előleg között 7 napnál kevesebb a napok száma, akkor az előleg visszaküldésre kerül és a vendégház kiadásra kerül másnak. 

Vadgesztenye Panzió


Panziónk egy régi vízimalom átalakításából született. Éttermünk 40 fős, az egykori malom pincéjéből lett kialakítva. Társalgónk és különtermünk alkalmas konferenciák, sajtótájékoztatók, kiállítások, esküvők, bankettek és egyéb programok megrendezésére. Közel egyhektáros park évszázados fáival, édes gyümölcseivel, jó levegőjével és meghitt csendjével nagyszerű pihenést biztosít. Erdei túrákat és hintós sétakocsikázást igény szerint biztosítunk. Panziónk az év minden napján nyitva áll.
Ételek: kemencében és rostonsültek, saját kenyér - sonka, szárnyas-, vad-, vegetáriánus ételek. 42 fajta pizza.

Magyaregregy Petőfi utca 13. 
Tel.: (72) 420-573
Tel.: (30) 345-2854

GPS: Sz:46 fok 15 perc 01.96 H: 18 fok 18 perc 31.66 mp
A szállásfoglalás csak akkor tekinthető véglegesnek, ha a szállásadó az előlegnek elküldött, a teljes ár 20%-nak megérkeztét visszaigazolja a szállásfoglalónak. A foglalási összegnek a szálláshely lefoglalásának kezdő időpontja előtt 7 nappal minimum a szállásadónál kell, hogy legyen, mert ellenkező esetben a foglalás nem érvényes. Ha a szálláshely elfoglalásának ideje és a beérkezett előleg között 7 napnál kevesebb a napok száma, akkor az előleg visszaküldésre kerül és a vendégház kiadásra kerül másnak.
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben